Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un elicopter care ducea o mireasă la nunta ei s-a prăbușit și a explodat lângă invitați
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un elicopter care ducea o mireasă la nunta ei s-a prăbușit și a explodat lângă invitați

VIDEO | Un elicopter care ducea o mireasă la nunta ei s-a prăbușit și a explodat lângă invitați

O surpriză pusă la cale de o mireasă din Brazilia putea să-i aducă moartea, pentru că elicopterul care a adus-o la nuntă s-a prăbușit înainte de aterizare.

Incidentul s-a petrecut în sudul țării, unde invitații așteptau sosirea tinerei pentru ca ceremonia să poată începe. Femeia a vrut să-i surprindă pe nuntași și a închiriat un elicopter, dar planul nu a mers așa cum trebuia. Pilotul a scăpat de sub control aparatul de zbor, acesta prăbușindu-se la doar câțiva pași de inviatați, scrie Daily Mail.

Toți oamenii aflați la bord (mireasa, fotograful și pilotul) au reușit să iasă rapid din aparatul de zbor, înainte ca acesta să ia foc și să explodeze.

Femeia, însă, nu a fost descurajată de întâmplare și nu a renunțat la nuntă. Petrecerea a continuat la doar câțiva metri de locul în care ea ar fi putut să își piardă viața.


CITEȘTE ȘI: Concertele și festivalurile verii 2018 în România. Noutăți despre Untold, Neversea, Electric Castle și ce nume mari se mai anunță


 

Close
Închide
  Close