Filmarea s-a făcut fără acordul Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România ”Elie Wiesel”, a precizat, pentru evz, deputatul Petre Florin Manole, fost membru al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

„Vreau să atrag atenția asupra unei situații nefericite, dacă nu chiar scandaloase: modul în care o trupă muzicală alege să trateze unul dintre simbolurile importante ale Bucureștiului si ale României, Monumentul Victimelor Holocaustului din România. Este vorba despre SATRA BENZ, o trupă populară printre tineri, al cărei este filmat în interiorul acestui monument care comemorează sutele de mii de victime ale fascismului românesc”, a declarat deputatul PSD Petre Florin Manole.

Un deputat cere retragerea unui videoclip filmat la Monumentul Victimelor Holocaustului din România

Parlamentarul susține că astfel de locuri ale memoriei, precum Monumentul Victimelor Holocaustului din România, ar trebui „tratate cu mult mai mult respect”

„Așadar, un monument dedicat memoriei unor oameni persecutați și uciși pentru apartenența lor etnică, ce ar trebui să fie un spațiu care să impună respect și decență, este transformat în decor pentru un videoclip muzical. Scandalos și imoral!”, a precizat parlamentarul social-democrat, care este secretar al Comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputaților.

Deputatul speră ca trupa să retragă videoclipul filmat la Monumentul Victimelor Holocaustului din România, în semn de respect față de memoria victimelor nevinovate.


Citește și Și-a ucis două neveste, la distanță de 20 de ani! Individul a luat foc după ce a venit acasă și nu a găsit mâncare


 

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare