Mergi direct la conținut »
Aceasta este vila secretă a lui Secureanu, poleită pe banii spitalului Malaxa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Aceasta este vila secretă a lui Secureanu, poleită pe banii spitalului Malaxa

Aceasta este vila secretă a lui Secureanu, poleită pe banii spitalului Malaxa

Dezvăluirile despre fostul manager al Spitalului Malaxa continuă cu detaliile uluitoare ale unei investiții care a urmat aceeași rețetă à la Secureanu: din fondurile spitalului și-a pus la punct o casă pe două etaje în cartierul Floreasca.

De Maria Apostol,

Florin Secureanu a intrat parcă în pământ de când au început să fie devoalate cheltuielile nejustificate pe care acesta le-ar fi făcut în timpul mandatului său de manager al Spitalului Malaxa. Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au fost cei care au pornit investigațiile în acest caz, vorbind despre decontări halucinante făcute de contabilitatea spitalului, sub presiunea lui Secureanu. Astăzi, aceștia au prezentat noi informații despre achiziția mai multor materiale de construcții decontate din bugetul spitalului, materiale folosite nu pentru renovarea unității, ci din nou pentru interesul lui Secureanu. Acesta și-a ridicat în mare secret o vilă pe două etaje, în Floreasca, colorată cel puțin excentric am zice, cu mov și auriu. Sursele GSP au povestit cum s-au derulat lucrările la această casă.
casa secureanu

Foto: Adrian Manolache/ Libertatea

”Managerul ne dădea facturile de la Leroy Merlin și Bricostore cu materiale pentru casă, ca să le băgăm în contabilitate”, povestesc sursele Gazetei Sporturilor.

Deconturile la grămadă nășteau și momente comice, mai susțin jurnaliștii.

”Ne-am trezit cu facturi de pal pe Malaxa. Dar palul nu există în spital, ci în casa lui din Floreasca! I-am spus, dar s-a enervat și ne-a zis să nu mai discutăm”, povestește unul dintre angajați.

Și au decontat factura pentru pal!

”Administratorul s-a uitat o vreme ca să îndese undeva, într-un colț din spital, ceva pal, așa, la alibi, dar a renunțat și el”, povestește un angajat din „Malaxa”.

 

Close
Închide
  Close