De Valentina Postelnicu,

”Eu sunt un om independent. Eu, în acest moment, plec mai bine un pic decât a plecat Donald Trump în America. Îmi doresc să am succesul pe care l-a avut Donald Trump în America, pentru că ştiu că asta e calea de urmat – nu mai trebuie să facem compromisuri, ci trebuie să ne asumăm ideologia şi să luptăm pentru ideologia noastră şi pentru electoratul nostru.  Eu sunt un mic Trump al PNL în acest moment”, a declarat Cataramă, la sediul central al PNL, după depunerea moțiunii.

Cataramă și-a prezentat proiectul politic, arătând că propune anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă, privatizarea integrală a învăţământului superior, privatizarea spitalelor, cu excepţia celor de urgenţă, şi a sistemului asigurărilor sociale, reducerea birocraţiei şi a personalului bugetar, scoaterea statului din administrarea economiei, susţinerea sistemului privat şi a exporturilor, dar și adoptarea unei pensii minime pentru bătrâni de 200 de euro. Cataramă mai vrea măsuri de sancţionare pentru părinţii care îşi neglijează copiii și acordarea de facilităţi fiscale pentru biserică, dar numai pentru acţiunile caritabile.

„Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale şi va fi de acord cu adopţiile de copii de către aceste familii. Fac această declaraţie în baza moralei creştine – piatra de temelie a dreptei – şi pot să justific această afirmaţie”,a spus Cataramă.

El a precizat că românii sunt creştini, iar cartea noastră de căpătâi e Biblia. ”În Biblie spune că Dumnezeu a făcut pe om şi i-a dat anumite calităţi. Homosexualii au această înclinaţie nu pentru că aşa e cool, ci pentru că aşa sunt ei, aşa simt. Dumnezeu a îngăduit ca aceşti oameni să aibă această înclinaţie, nu este o boală care poate fi tratată, este un dat. Dacă Dumnezeu a îngăduit ca aceşti oameni să existe, cum poate să vină un muritor şi să nu fie de acord cu ce a spus Dumnezeu sau cu ce a făcut Dumnezeu”, a explicat Cataramă.

Luni, s-au înscris în cursa pentru șefia PNL Cristian Bușoi și Ludovic Orban. Congresul PNL urmează să aibă loc în luna iunie.

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine