Mergi direct la conținut »
Viorel Cataramă vrea să candideze la Primăria Capitalei. "PNL o va bate pe Firea"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Viorel Cataramă vrea să candideze la Primăria Capitalei. "PNL o va bate pe Firea"

Viorel Cataramă vrea să candideze la Primăria Capitalei. „PNL o va bate pe Firea”

Viorel Cataramă vrea să candideze la Primăria Capitalei. Prim-vicepreşedinte PNL-Sector 2 Viorel Cataramă a anunţat că îşi va depune candidatura pentru a fi nominalizat de Partidul Național Liberal (PNL) drept candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei şi a subliniat că liberalii o pot "bate" pe Gabriela Firea, cu condiţia să elimine "elementele socialiste" din discursul politic

„Vă anunţ că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcţia de candidat al PNL pentru Primăria Generală”, a spus duminică, 6 mai, Viorel Cataramă, aplaudat de liberalii prezenţi la Conferinţa Organizaţiei Bucureşti a PNL, organizată la Palatul Parlamentului.

El a subliniat că „PNL o va bate pe Firea”, cu condiţia să adopte un program de dreapta şi să elimine elementele socialiste din discursul politic.

În acest timp, Primăria Capitalei anunță că oferă un buget record pentru sănătate și locuinţe pentru medici. Cum răspunde criticilor PNL.

Mai mult, vrea să cumpere 100 de autobuze electrice și sunt în pregătire și alte licitații pentru achiziții.

„În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alianţă condusă de domnul Cioloş, un impostor politic care a supt din seva PNL şi l-a trădat. Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi că lucrează la nu ştiu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câştige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide. Noi suntem un partid care avem toate şansele şi toate atuurile să câştigăm alegerile. Cu o condiţie – să eliminăm elementele socialiste din discursul nostru, să eliminăm din mijlocul nostru pe cei care propagă în spaţiul public ideile socialiste, mă refer la domnul senator Zamfir, care ne-a făcut atâta şi atâta rău, să adoptăm un program de dreapta şi să ne focusăm spre electoratul care votează dreapta”, a mai spus Cataramă, citat de Agerpres.

La același eveniment, președintele PNL – Ludovic Orban – a precizat că în luna iunie a.c., la Biroul Politic Național se va adopta o hotărâre privind procedura, criterii și mai ales direcțiile de acțiune pentru desemnarea candidaților PNL la toate primăriile municipii reședință de județ și mai ales la primăria Capitalei și la primăriile de sector.

Va fi un proces deschis, un proces democratic, un proces în care veți fi chemați să vă aduceți contribuția și să participați la desemnarea candidaților.

Candidații nu vor mai fi desemnați în spatele ușilor închise. Candidații trebuie desemnați, e adevărat, dintre acei oameni care se bucură de cea mai mare încredere din Partidul Național Liberal, dintre acei liberali care într-adevăr corespund cel mai bine profilului așteptat de publicul bucureștean.

De asemenea, oameni care să aibă viziune, oameni care să aibă proiecte pentru București.

Anul trecut, Viorel Cataramă a intrat și în cursa pentru șefia PNL: „Sunt un mic Trump! Dacă voi câștiga, PNL va accepta căsătoriile dintre homosexuali”, spunea el, atunci.CITEȘTE ȘI… Class, cea mai iubită trupă a anilor ʼ90, urcă din nou pe scenă. Este invitată la Electric Castle 

Close
Închide
  Close