Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă, întrebată dacă merge la dezbaterea de marți la care participă Klaus Iohannis: "Nu știu încă"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Viorica Dăncilă, întrebată dacă merge la dezbaterea de marți la care participă Klaus Iohannis: „Nu știu încă”

Viorica Dăncilă a declarat în această seară, la Antena 3, că nu știe dacă va merge la dezbaterea de marți de la Biblioteca Centrală Universitară (BCU), la care participă Klaus Iohannis.

De Dragoș Tănase, Dumitru Angelescu (foto),

„Nu ştiu încă dacă merg. Pentru mine e important un singur lucru, faptul că trebuie să dăm dovadă de respect şi responsabilitate, că în orice ţară între candidaţii care intră în turul doi, o dezbatere e necesară. Domnul Iohannis de fiecare dată m-a jignit, că nu sunt pregătită, cu nu ştiu să gestionez. De ce nu vrea acea dezbatere, pentru a arăta cât de pregătiţi suntem?”, a afirmat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Fostul premier și candidatul PSD la alegerile prezidențiale susține că Iohannis (actualul șef al statului și candidat din partea PNL pentru un nou mandat) îi sfidează pe români.

Eu nu mi-aş permite niciodată să îi sfidez pe români, indiferent de partid, de culoarea politică. I-am ajutat pe toţi românii, fără să îi împart în cei care o susţin pe Viorica Dăncilă şi îi cei care o urăsc pe Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă:

Liderul PSD a adăugat că speră, totuși, ca preşedintele Iohannis să fie sfătuit să aibă o dezbatere cu ea.

„Sper să ia în calcul, să invite contracandidatul la o dezbatere unde vrea dumnelui. În ce zi vrea. Eu am această deschidere spre dezbatere”, a spus ea.

Klaus Iohannis a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul PNL, că marţi va organiza o dezbatere cu politologi şi formatori de opinie. Şeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste şi a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei”.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunţat că va găzdui dezbaterea lui Klaus Iohannis de marţi (19 noiembrie), cu politologii şi formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

Close
Închide
  Close