De Daria Maria Diaconu,

„Nu cred că dl Iohannis a purtat acea cască în ureche”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a negat că această știre falsă ar fi plecat de la PSD.

„Presupun că doamna Firea a văzut în spațiul online această știre, a preluat-o, am văzut că a șters pe urmă. În niciun caz nu a fost lansat de PSD pentru că în acest caz nu era vorba și despre candidatul PSD la prezidențiale”, a afirmat Viorica Dăncilă, potrivit Hotnews.

În timp ce Klaus Iohannis susținea miercuri o conferință de presă la sediul PNL, mai mulți pesediști au început să distribuie pe rețelele de socializare o fotografie falsă, în care președintele părea că poartă o cască în ureche. Ulterior, Gabriela Firea și ceilalți membri PSD care au postat fotografia respectivă, au șters imaginea de pe conturile lor de socializare.

Declarația de joi a Vioricăi Dăncilă vine la o zi după ce aceasta a fost ironică la adresa lui Klaus Iohannis, în conferința de presă pe care a susținut-o miercuri, imediat după Klaus Iohannis.

Întrebată de jurnaliști de ce citește de pe foi, Viorica Dăncilă a răspuns:

„Am vrut să răspund punctual la fiecare afirmație. Acum vorbesc liber”, a spus fostul premier, afirmând apoi: „Oricum vreau să vă spun să vă uitați bine la mine, că nu am cască”.

Citeşte şi:

Prima apariție publică a lui Liviu Dragnea după ce a fost încarcerat. Schimbare radicală de look a fostului lider PSD

Poate fi răsturnat un avantaj de 14 puncte în turul doi al alegerilor prezidențiale? Ce arată analiza a 88 de alegeri prezidențiale din Europa

Rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidențiale: Klaus Iohannis – 37,82 %, Viorica Dăncilă – 22,26%, Dan Barna – 15,02%

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă