De Elena Petre,

„Nu pot să cred! Marele Iohannis are nevoie să i se șoptească în cască”, este începutul mesajului transmis de Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, pe Facebook.

Imaginea a fost distribuită și de Gabriela Firea: „Doamne, așa ceva!!!??”, scrie primarul Capitalei în explicația fotografiei false, adăugând apoi că sursa pozei este „de pe facebook adunate”.


Ulterior, fotograful Octav Ganea de la Inquam Photos a postat și el pe Facebook o imagine care demontează teoria că Iohannis purta cască: „Chiar si atunci când suntem scosi din sala reușim să demontăm știrile false”, a scris el.

Mai mult, Klaus Iohannis a fost întrebat de acest aspect în timpul conferinței.

„Mai mulți colegi se întreaba pe grupurile de WhatsApp dacă aveți cască în ureche și dacă vă suflă cineva?”, a fost întrebarea unui jurnalist.

Președintele aflat în cursa pentru un nou mandat a început să râdă și a spus: „Aici nu, aici nu … cred că (Iohannis a indicat cu degetul către cap”.

Apoi, el i-a întrebat pe jurnaliști: „Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu cred că mă bănuiți de așa ceva”, a spus președintele, făcând referire la contracandidata sa, Viorica Dăncilă, care de cele mai multe ori citește de pe foi în timpul conferințelor.

De altfel, în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o imediat după cea a lui Iohannis, Dăncilă a fost întrebată de jurnaliști de ce citește de pe foi.

„Am vrut să răspund punctual la fiecare afirmație. Acum vorbesc liber”, a spus fostul premier, afirmând apoi: „Oricum vreau să vă spun să vă uitați bine la mine, că nu am cască”, a spus Dăncilă.

Citeşte şi:

Iohannis anunță că organizează o dezbatere fără Dăncilă, dar cu politologi și jurnaliști: „Vasilica Dăncilă a fost parte a mârlăniei PSD”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate