Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă: Programul de guvernare PSD, îndeplinit 70%. 2019 aduce investiții în sănătate și educație
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Viorica Dăncilă: Programul de guvernare PSD, îndeplinit 70%. 2019 aduce investiții în sănătate și educație

Viorica Dăncilă: Programul de guvernare PSD, îndeplinit 70%. 2019 aduce investiții în sănătate și educație

Viorica Dăncilă consideră că programul de guvernare al PSD a fost îndeplinit în proporție de 70% iar anul 2019 este anul investițiilor în România. Premierul s-a aflat într-o vizită de lucru în Vaslui și a enumerat măsurile luate de Guvern pentru comunitate, vorbind apoi despre dezvolarea prioritară, în acest an, a sănătății și educației.

De Mihai Niculescu,

Viorica Dăncilă a spus că în ultima perioadă a efectuat vizite în mai multe judeţe pentru a vedea stadiul investiţiilor şi felul în care sunt folosite fondurile.

Avem un program de guvernare ambiţios, pe care l-am îndeplinit în proporţie de 70 la sută, un program de guvernare care a avut efecte în toate domeniile şi în toate comunităţile. Pentru noi a fost şi este important ca fiecare comunitate, indiferent de culoarea politică, să se dezvolte. Pentru noi este important să dezvoltăm domenii prioritare pentru România. Dacă anul trecut obiectivul nostru principal a fost creşterea nivelului de trai, dacă am crescut pensii, am crescut salarii, am crescut indemnizaţiile pentru persoanele cu dizabilităţi, pentru noi anul 2019 este anul investiţiilor. Este anul investiţiilor în fiecare comunitate locală, este anul investiţiilor la nivel naţional, este anul în care vrem să investim în două domenii prioritare, mă refer la sănătate şi educaţie, unde am alocat cele mai mari sume de bani”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

Dăncilă a afirmat că în localităţile pe care le-a vizitat s-a văzut că fondurile europene şi guvernamentale îşi dovedesc eficienţa şi că vor fi identificate şi alte surse de finanţare pentru continuarea investiţiilor. Premierul a avut marți o întâlnire cu primarii din Vaslui.

Sursa foto: Hepta


Citește și: Vicepremierul Viorel Ştefan a fost numit membru al Curţii de Conturi Europene, o funcție cu salariu brut de 22.000 de euro, dar pentru care nu are experiență


 

Close
Închide
  Close