MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Vlad Gherman a lovit-o pe Cristina Ciobănașu. Totul a fost filmat și făcut public. „Chiar vă admiram. Violență domestică?”

Distribuie

Un filmuleț în care Vlad Gherman își lovește iubita, pe Cristina Ciobănașu, a creat o adevărată isterie în rândul fanilor, unii dintre ei reacționând dur. Cei doi se aflau la repetiții, în vila în care se filmează 'Fructul Oprit'.

Cristina și Vlad  sunt împreună de aproape 7 ani și se iubesc nespus. Cristina și Vlad se aflau la filmări. „Acel moment când te ia valul”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în dreptul filmulețului. Mulți au crezut la început,  că tânărul a bătut-o pe iubita lui, însă lucrurile nu au fost deloc așa, iar totul a fost o înscenare. Comentariile au curs lanț pe contul de Instagram al actorului. „Eu chiar vă admiram…dar voi ce vreți să promovați? Violența domestică? ”, „Te omor, dacă ai bătut-o pe Cris ”, „Ce e asta? Am crezut că e pe bune” , sunt câteva dintre comentarii.

Citește și

Firea a interzis cutremurul în București! Un mash publicitar uriaș care înfățișa cum ar arăta o clădire după cutremur a fost dat jos la patru zile după ce a fost montat

Citește mai multe despre cristina ciobanasu și vlad gherman pe Libertatea.

Comentarii