Mergi direct la conținut »
Vlad Voiculescu va candida la alegerile locale din 2020. „M-am enervat suficient”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Vlad Voiculescu va candida la alegerile locale din 2020. „M-am enervat suficient”

Vlad Voiculescu va candida la alegerile locale din 2020. „M-am enervat suficient”

Vlad Voiculescu va candida la alegerile locale din 2020. Fostul ministru al Sănătății a făcut anunțul vineri dimineață, în cadrul unei emisiuni radio. 

„Da, în momentul ăsta m-am enervat suficient. O să fac tot ce ţine de mine”, a spus Vlad Voiculescu, vineri, în emisiunea „Morning Glory” a lui Răzvan Exarhu, de la Rock FM.

Vlad Voiculescu a fost vineri alături de Dacian Cioloș, care a anunțat că a depus actele pentru înregistrarea noului său partid politic, numit ”Miscarea România Impreună”.

Vlad Voiculescu a intrat în politică în anul 2016, odată cu numirea sa în funcția de ministru al Sănătății, în guvernul codnsu de Dacian Cioloș.

El este cel care a iniţiat „reţeaua citostaticelor”, alcătuită din voluntari care timp de mai mulţi ani au transportat în România, fără să solicite niciun beneficiu material, medicamente esenţiale în tratamentul cancerului, care nu se găseau deloc în spitalele şi farmaciile româneşti.

Totodată, Vlad Voiculescu este și iniţiatorul MagiCAMP şi a fost vicepreşedinte şi trezorier al European Cancer Patient Coalition.


Victimele triplei crime din Brașov, înmormântate în satul nemțean Totoieşti. Părinţii Monicăi Buliga au aflat oroarea de la televizor

Close
Închide
  Close