Mergi direct la conținut »
Vladimir Putin nu a ordonat, încă, sancțiuni împotriva SUA, deși se lucrează la posibile măsuri de represalii
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Vladimir Putin nu a ordonat, încă, sancțiuni împotriva SUA, deși se lucrează la posibile măsuri de represalii

Vladimir Putin nu a ordonat, încă, sancțiuni împotriva SUA, deși se lucrează la posibile măsuri de represalii

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a ordonat, încă, sancțiuni de represalii împotriva SUA, deoarece Washingtonul nu a introdus încă noi restricții asupra Moscovei și nu este clar care vor fi acestea, au spus, luni, reprezentanții Kremlinului. Totuși, autoritățile de la Moscova lucrează la posibile contra-măsuri.

Departamentul de Stat al SUA a anunțat, miercurea trecută, noi sancțiuni, făcând Moscova responsabilă de otrăvirea unui fost spion rus în Marea Britanie în luna martie, ceea ce Rusia neagă.

Totuși, Ministerul rus de Externe a declarat că lucrează la posibile măsuri de represalii, scrie Agerpres.

Întrebat luni despre eventualele contramăsuri ruse, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat că este prea devreme să spună care ar putea fi acestea.

”A existat un anunţ despre noi sancţiuni (americane), au existat informaţii că un pachet (de sancţiuni) este în pregătire sau deja pregătit, dar nu au fost încă introduse şi, bineînţeles, nu există informaţii clare cu privire la ce anume vor fi aceste restricţii”, a declarat Peskov reporterilor.


CITEȘTE ȘI: ”Medicii de la Urgență au știut în 30-50 de minute că fata de la jandarmi nu are nimic la coloană. Restul a fost dramatizarea Jandarmeriei!”


 

Close
Închide
  Close