MENIU CAUTĂ
28 Feb. 2018 09:14

Vremea în București. Școlile sunt închise și astăzi. Cod portocaliu de ger în Capitală

Distribuie

Vremea în București, 28 februarie 2018. Capitala este sub avertizare cod galben de ninsori și viscol și sub cod portocaliu de ger, miercuri. Din cauza condițiilor meteo, școlile rămân închise și astăzi

În București este în vigoare, până la ora 23:00, un cod galben de ninsoare și viscol. Rămâne valabil codul portocaliu de ger, care va ține până pe 1 martie, la ora 10:00.

Vremea în București, 28 februarie 2018. Până pe 1 martie, la ora 8:00, valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului, în intensificare noaptea, când temperatura va coborî până la -15…-14 grade, mai scăzută până în jur de -18 grade la periferie; maxima termică nu va depăși -7…-6 grade.

În cursul zilei va continua să ningă, moderat cantitativ, cu depunere de strat nou de zăpadă în general de 6 … 8 cm, iar vântul va sufla în general moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei când rafalele vor mai atinge 40…45 km/h, spulberând și viscolind zăpada.

După-amiază vântul va slăbi semnificativ în intensitate, dar va continua să ningă până la începutul nopții. Grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 20…35 cm.

Ieșirea din Capitală spre litoral este blocată, pentru că Autostrada Soarelui este și astăzi închisă circulației, din cauza vremii nefavorabile.

Iarna face în continuare probleme pe autostrăzi și șosele. Drumuri naționale și județene din mai multe județe au fost închise circulației, la fel și Autostrăzile A2 și A4, care sunt închise încă de luni.

Șapte județe sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol, miercuri. Capitala se va afla sub cod galben de viscol și cod portocaliu de ger.


EXCLUSIV/Raluca, tânăra ucisă de libian, era pe jumătate oarbă și a luptat enorm să-și împlinească visul. Făcea voluntariat și vorbea patru limbi străine

Loading...
Comentarii