De Dragoș Tănase,

Astfel, săptămâna viitoare, vremea va fi deosebit de caldã pentru luna noiembrie, când maximele se vor încadra între 17 şi 25 de grade Celsius, iar minimele între 6 şi 16 grade Celsius.

Totuși, cerul va avea înnorãri temporare și va ploua în Banat, Crişana şi Maramureş, local în Transilvania şi Oltenia, iar seara şi noaptea pe spaţii mici în Muntenia, Dobrogea şi posibil în Moldova, potrivit Antena 3.

Ploile vor avea şi caracter de aversã şi, în special în zona montanã şi în nord-vest, se vor cumula cantitãţi de apã de 15…25 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, dar local şi temporar şi în restul zonelor, cu precãdere în vest şi în sud-est. Dimineaţa şi noaptea izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Și în Capitală vremea va fi mai caldă, cu o maximă de 22 de grade Celsius şi cer variabil. Seara şi noapte vor fi condiţii de ploaie slabă.

Marți, vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã, în șară, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 şi 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2…4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 16…17 grade în zona deluroasã din Banat.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în accentuare mai ales spre searã şi noaptea în regiunile vestice şi nord-vestice, unde vor fi ploi, mai ales averse şi posibil descãrcãri electrice.

Cantitãţile de apã vor depãşi local 15 l/mp, în special în zona Carpaţilor Occidentali şi în nordul Orientalilor.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, iar local şi temporar şi în Banat, Crişana şi pe litoral. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Miercuri, vremea se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit în prima decadã a lunii noiembrie, deşi valorile de temperaturã vor fi uşor mai coborâte faţã de ziua precedentã în vest şi în nord-vest.

Maximele se vor încadra între 15…16 grade în Crişana şi în Maramureş şi 25…26 de grade în sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse în general între 6 şi 14 grade.

Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice, dar cu înnorãri în restul teritoriului.

Aria ploilor se va extinde treptat, începând din a doua parte a zilei şi va cuprinde vestul şi nordul Olteniei, Banatul, Crişana, Maramureşul, mare parte a Transilvaniei şi nordul Moldovei.

Local, în special în sud-vest, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte.

Citeşte şi:

Un medic de familie din Vaslui și-a bătut joc de o pacientă de 70 de ani: a trimis-o la spital cu „depresie postnatală”!

7 superlecturi de weekend. Frauda grosolană la examenele viitorilor piloţi şi reclama de peste 1 milion de euro a Primăriei Capitalei pentru a promova un spital construit cu risipă uriaşă

Se mută probele de maraton și de marș de la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo. Decizia CIO nu e pe placul organizatorilor

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor