Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Vulpe filmată în Cetatea Alba Iulia. Animalul părea bolnav și nu se speria de oameni

VIDEO / Vulpe filmată în Cetatea Alba Iulia. Animalul părea bolnav și nu se speria de oameni

O vulpe a fost surprinsă, miercuri, 13 februarie, în timp ce se plimba prin Alba Iulia, chiar în Cetatea Alba Carolina. Animalul părea a fi bolnav și nici nu era speriată de prezența oamenilor.

De Dragoș Tănase,

În imaginile surpinse de un trecător se poate observa starea precară în care se afla aceasta, cu jumătate din blană lipsă și foarte agitată.

Aceasta și-ar fi făcut adăpost în curtea Unității Militare din Cetatea Alba Carolina și de aceea este vazută des prin apropierea Porții a III-a, către parcarea Hotelului Medieval.

Starea de sănătate a animalului ar putea reprezenta un pericol pentru persoanele care pot intra în contact cu aceasta, informează Alba24.ro, care a primit imaginile de la un cititor.

Anul trecut, în noiembrie, un bărbat a fost mușcat de o vulpe, în Făgăraș. Animalul sălbatic fusese văzut chiar și în apropierea unei școli.

FOTO & VIDEO – Alba 24


Citește și… Superprofit! Anca Țurcașiu a acoperit în două weekenduri gaura de 5.000 de euro făcută în buget de vacanța în Cuba


 

Close
Închide
  Close