Mergi direct la conținut »
Superprofit! Anca Țurcașiu a acoperit în două weekenduri gaura de 5.000 de euro făcută în buget de vacanța în Cuba
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Superprofit! Anca Țurcașiu a acoperit în două weekenduri gaura de 5.000 de euro făcută în buget de vacanța în Cuba

Superprofit! Anca Țurcașiu a acoperit în două weekenduri gaura de 5.000 de euro făcută în buget de vacanța în Cuba

Unii se chinuie un an să strângă bani de vacanță, alții îi fac parcă bătând din palme. Anca Țurcașiu, de exemplu, ar putea pleca în câte-un concediu peste hotare în fiecare lună, având în vedere cât câștigă din doar câteva cântări!

De Petre Dobrescu,

La 48 de ani, după ce și-a făcut un nume în muzică, teatru și televiziune și și-a cumpărat două locuințe – are o casă mare în Paradisul Verde de la Corbeanca și apartament în Capitală, folosit mai ales în cursul săptămânii, pentru a putea ajunge mai repede și mai ușor la joburile sale -, Anca Țurcașiu a decis să înceapă să investească în călătorii.

Anul trecut, cântăreața a văzut o parte din America de Sud. Iar la începutul acestui an a fost plecată în America Centrală, stând câte o săptămână în Costa Rica, Panama și Cuba. Le-a mărturisit apropiaților că a fost atât de frumos, încât, dacă ar fi fost după ea, nu s-ar fi întors așa repede. Ar mai fi stat zile bune în fiecare țară, însă contractele nu-i permiteau întârzieri. Și e vorba de contracte bănoase!

Se împarte între teatru și muzică

Nici bine nu a aterizat Anca în România că a plecat din nou de acasă – de data asta, prin țară. Și în doar două weekenduri pline de concerte a reușit să pună la loc toți banii cheltuiți în exotica vacanță: 5.000 de euro.

În afară de concerte, cântăreața mai are „în lucru” acum două spectacole: unul de teatru, „Amor în farmacie”, cu care se află în turneu prin țară, și musicalul „My Fair Lady”, în care joacă alături de Horia Brenciu.

CITEȘTE ȘI:

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close