Mergi direct la conținut »
WhatsApp a căzut în mai multe locații din toată lumea, joi dimineață
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > WhatsApp a căzut în mai multe locații din toată lumea, joi dimineață

WhatsApp a căzut în mai multe locații din toată lumea, joi dimineață

Aplicația Whatsapp a căzut în mai multe locații din toată lumea, joi dimineață, iar mii de utilizatori au raportat pe Down Detector, probleme cu trimiterea și primirea de mesaje noi.

Potrivit site-ului Down Detector, cele mai multe probleme au fost raportate în vestul Europei, în țări precum Olanda, Elveția, Franța sau Austria. Au fost, însă și utilizatori din România, Statele Unite, Africa de Sud sau Australia care au anunțat că au probleme.

WhatsApp a căzut în mai multe locații din toată lumea

În țara noastră și alte locații din estul Europei problemele par să se fi rezolvat, potrivit comentariilor publicate de utilizatori, dar în statele vest-europene problemele continuă.

Compania nu a făcut deocamdată niciun anunț oficial, însă pe Twitter a început să fie folosit hashtag-ul „whatsappdown de către utilizatorii nemulțumiți că nu mai pot folosi aplicația.

Problemele par a fi la trimiterea mesajelor, pe telefoanele cu Android, unde este afișat în aplicație „este posibil să aveți mesaje noi”, dar și pe iOS, unde aplicația nu se conectează la servere.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO/ Tommy Tomescu, medicul român din Londra care luptă pentru discriminații Brexit-ului. A fost în cartierul lui Nigel Farage și a împărțit eugenii


 

Close
Închide
  Close