MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 20:23

Wizz Air renunță la ruta București-Cluj, începând cu 27 octombrie 2018. Ce se întâmplă cu cei care și-au luat deja bilete

Distribuie

Începând cu 27 octombrie 2018, ruta București – Cluj-Napoca nu mai apare în sistemul de rezervări. O rută aparent profitabilă, se pare că nu se mai ridică la nivelul așteptărilor operatorului low-cost, informează site-ul de profil airlinestravel.ro.

Ruta a fost inaugurată pe 22 iulie 2016. Wizz Air a început cu 6 zboruri săptămânale, crescând apoi la 10 zboruri săptămânale după data de 31 octombrie 2016.

În prezent, până pe 26 octombrie 2018, Wizz Air zboară de 6 ori pe săptămână între București și Cluj-Napoca. Tarifelepornesc de la 39 lei/segment. Acum, compania a anunțat că după 26 octombrie, cursa București-Cluj va fi întreruptă, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor.

Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se modifică în funcție de sezon și de performnața rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanțele rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile. Cursa București – Cluj-Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua Wizz Air din România trebuie optimizată. Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în următoarea perioadă. Pasagerii afectați de această decizie vor fi informați și li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zborurile alternative Wizz, rambursarea integrală a biletelor plătite sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul Wizz”, este declarația oficială Wizz Air, potrivit monitorulcj.ro.


Citește și:

Românca Roxana Mărăcineanu, noul ministru al Sportului din Franța, s-a făcut remarcată criticând dur sportul francez

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii