Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Zăpada din zona Spitalului Marie Curie, curățată cu mătura de angajații ADP | FOTO&VIDEO

Zăpada din zona Spitalului Marie Curie, curățată cu mătura de angajații ADP | FOTO&VIDEO

Deși încă mai ninge, zăpada din zona Spitalului Marie Curie este curățată cu mătura. Angajații ADP Sector 4 au fost mobilizați să îndepărteze stratul de omăt depus atât pe trotuarul din apropierea unității medicale, cât și în stațiile de autobuz.

În timp ce drumarii au fost mobilizați să deszăpezească bulevardele, angajații de la ADP se folosesc de mături pentru a curăța stratul de omăt care s-a depus pe trotuar din apropierea Spitalului „Marie Curie” din sectorul 4 al Capitalei.

Tot cu mătura sunt curățate de zăpadă și stațiile de autobuz, după prima ninsoare mai serioasă care s-a abătut asupra Bucureștiului începând din noaptea de duminică spre luni.

Traficul a fost dat peste cap din cauza ninsorii. În zona Pasajului Obor s-a circulat bară la bară, după ce oamenii au preferat să circule cu mașinile personale, în locul mijloacelor de transport în comun, în ciuda vremii nefavorabile.


Citește și

Close
Închide
  Close