MENIU CAUTĂ

Zboruri Tarom pentru destinația Bruxelles, anulate

Distribuie

”Zborurile RO 371/372 şi RO 373/ 374 Bucureşti – Bruxelles- Bucureşti de astăzi 23 martie 2016, au fost anulate. Pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor care deţin un bilet TAROM către şi dinspre  aceasta destinaţie (Bruxelles), reamintim ca aceştia  vor fi acceptaţi fără costuri suplimentare pe zborurile TAROM spre şi dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt, Munchen”, informează un comunicat al companiei aeriene.

Până la acest moment,  o parte  din pasagerii spre şi dinspre Bruxelles au fost rerutaţi pe zborurile TAROM RO363/364 Bucureşti – Amsterdam şi retur de astăzi. În acest sens,  Tarom a majorat capacitatea pentru cele două zboruri de miercuri, pentru destinaţia Amsterdam, care vor fi operate cu o aeronava  Airbus A310 cu o capacitate de 209 locuri.

Compania Tarom a instalat un punct de lucru temporar în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în faţa liniei 12-13 de check –in şi a pus la dispoziţia pasagerilor din străinătate numerele de telefon ale reprezentanţilor din Bruxelles (0032479309981) şi Amsterdam (0032473841576), pentru situaţii de urgenţă.

Trei explozii au avut loc în Bruxelles, Belgia, marți dimineață. În urma lor, 34 de oameni au murit, potrivit celui mai recent bilanț, și peste 250 au fost răniți. Primele două explozii au avut loc în aeroport în salonul de plecări, lângă ghișeul companiei American Airlines, iar cealaltă, în stația de metrou Maelbeek. Printre victime se numără și patru români. Statul Islamic a revendicat atacul terorist, în timp ce autoritățile au reușit astăzi să îl prindă pe Najim Laachraoui, cel de-al treilea suspect în atentatele de la Bruxelles.

Citește mai multe despre Atentat, Belgia, Bruxelles și zboruri pe Libertatea.

Comentarii