Mergi direct la conținut »
Spargere neobișnuită la un liceu din Iași! Zece cataloage au fost arse, iar calculatorul directorului a fost distrus
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Spargere neobișnuită la un liceu din Iași! Zece cataloage au fost arse, iar calculatorul directorului a fost distrus

Spargere neobișnuită la un liceu din Iași! Zece cataloage au fost arse, iar calculatorul directorului a fost distrus

Persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, în noaptea de joi spre vineri, în Liceul Tehnologic din Belceşti, judeţul Iaşi, şi au ars 10 cataloage. A fost distrus şi calculatorul directorului, relatează Mediafax.

Surse judiciare au declarat că persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de joi spre vineri, în Liceul Tehnologic din Belceşti, unde au distrus mai multe cataloage şi un calculator.

Reprezentanţii Poliţiei Iaşi au declarat, la rândul lor, că poliţiştii sunt la faţa locului şi au început o anchetă, a anunțat Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Sabina Manea, a afirmat că liceul este dotat cu camere video.

„S-a pătruns prin efracţie în Liceul Tehnologic din Belceşti. Au ars 10 cataloage şi calculatorul directorului. A fost demarată o anchetă imediat. Unitatea este dotată cu camere video şi deja au fost preluate imaginile”, a declarat Manea.

Potrivit acesteia, prioritară este acum refacerea situaţiei şcolare, lucru care este posibil având în vedere că există carnetele de note, lucrări şi notiţele profesorilor.


În drum spre Cannes, regizorul Corneliu Porumboiu a sesizat schimbările din Libertatea. „M-a cutremurat povestea românului Gică, omorât în Suedia!”

Close
Închide
  Close