De Paul Tecuceanu,

Opt dintre aceste cadre medciale au plecat de la Spitalul din Câmpina, desemnat spital suport pentru pacienții infectați cu COVID -19. Ceilalți medici care au demisionat sunt de la spitalele din Breaza și Mizil.

Din câte se pare, din cei opt medici demisionari din Câmpina, trei lucrau la secția de terapie intensivă, iar ceilalți doctori aparțineau de secțiile de neonatologi, interne și chirurgie.

Din totalul de zece demisionari, patru medici sunt pensionari, dar au continuat să profeseze.

”Potrivit datelor furnizate de DSP Prahova, în privința demisiilor medicilor care își desfășoară activitatea la unitățile sanitare din județul nostru, vă aducem la cunoștință faptul că, până în prezent, au fost înregistrate zece astfel de cereri. Opt dintre ele au fost la Spitalul Municipal Câmpina, desemnat unitate-suport pentru tratamentul pacienților confirmați cu COVID-19, una a fost înaintată la Spitalul de Boli Pulmonare Breaza și una la Spitalul Orășenesc „Sf. Filofteia“ din Mizil. Dintre medicii demisionari, patru sunt pensionari, dar au continuat să profeseze”, a precizat, într-un comunicat de presă, Prefectura Prahova.

În România, până acum, 2.738 de persoane au fost infectate cu coronavirus, iar 114 au murit.

Citeşte şi:

Mărturia unui taximetrist român din Londra: „99% am coronavirus! Am sunat un medic și mi-a spus că simptomele corespund”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Gigi Becali a interpretat conferința lui Iohannis, despre relaxarea de la 1 iunie. Ce a înțeles patronul FCSB
GSP.RO
Gigi Becali a interpretat conferința lui Iohannis, despre relaxarea de la 1 iunie. Ce a înțeles patronul FCSB
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși