MENIU CAUTĂ
09 Iun. 2018 23:30

Zeci de persoane din Piața Victoriei au fost duse la spital. Li s-a făcut rău la mitingul PSD

Distribuie
Zeci de persoane din Piața Victoriei au fost transportate la spital, sâmbătă, 9 iunie, după ce li s-a făcut rău la mitingul PSD. În total, au fost sesizate 170 de cazuri cu stări de rău, dintre care 30 au avut nevoie de transport la spital. 
Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a precizat, pentru Agerpres, că şase persoane care participau la manifestaţia publică au fost transportate la spital până în jurul orei 19,00, întrucât li s-a făcut rău.

În jurul clădirii Guvernului s-au aflat un dispozitiv de jandarmi, maşini de pompieri şi autospeciale SMURD (Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare) de multiple victime.

Peste 100.000 de oameni au fost în fața Guvernului, în seara zilei de sâmbătă, 9 iunie, în intervalul 20.00-22.00.

Piața Victoriei a rămas plină de gunoaie, dupa mitingul PSD, chiar dacă operatorii de la salubritate și-au făcut apariția imediat după terminarea evenimentului, adică puțin după 22.00, ora până la care fusese aprobat „protestul împotriva abuzurilor”.

Imaginile surprinse de reporterii Libertatea sunt dezolante, cu sticle de plastic goale aruncate la întâmplare, stegulețe, hârtii și alte gunoaie lăsate la voia întâmplării, chiar daca existau în zonă coșuri unde puteau fi aruncate.

FOTO – Arhivă


Citește și: EXCLUSIV / Primele fotografii cu Marko Attila, refugiat în Ungaria pentru a nu fi arestat și trimis în România. Se relaxează la o bere cu politicieni


Citește mai multe despre guvern, piata victoriei, PSD, Spital, spitalul elias și spitalul floreasca pe Libertatea.

Comentarii