Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > GALERIE FOTO/ Zori de zi la Neversea 2018. Ultraviolete pe covorul de pet-uri

GALERIE FOTO/ Zori de zi la Neversea 2018. Ultraviolete pe covorul de pet-uri

Au fost destui temerari care au rezistat până la ultimele acorduri ale concertelor de pe scenele de la malul mării, la Neversea 2018. Avantajul a fost ca au prins și ultimul minut de distracție, dezavantajul e că au făcut-o dansând, odihnindu-se sau întinși pe un covor de sticle și pahare de plastic.

De Paul Barbu,

În lumina crudă a dimineții, magia dispare. Întreaga zona a festivalului arată ca după război. Un război cu sucurile, cu berea, cu cafelele sau mâncarea, toate vândute la ”plastic”. În zori, amintirile golite de conținut ale nopții lungi de distracție se amestecă printre scoici, se ”înghesuie” pe lângă podiumiurile de lemn sau le țin unora loc de cearșafuri de plajă.

Foto: Dumitru Angelescu

Aproape 50.000 de oameni au fost sâmbătă noapte la Neversea. Dintre ei, câteva sute au rezistat până în zori.


Vezi și programul Neversea pentru duminică, 8 iulie 2018

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival pe plajă din România are loc în perioada 5-8 iulie 2018, în Constanța. Pe contul de Facebook al Neversea au fost făcute publice punctele de informare, pentru o organizare mai bună.

Astfel, povestea NEVERSEA continuă și în 2018 cu experiențe unice, artiști în premieră în România și cu cei mai frumoși fani care, începând din acest an, vor vedea de pe plaja NEVERSEA patru răsărituri de soare de neuitat. Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și magia naturală a Mării Negre. Imnul oficial al festivalului Neversea 2018 e compus de Manuel Riva și Alexandra Stan.

Armin Van Buuren este cel mai cunoscut nume din cel al doilea val de artiști care au venit anul acesta la Neversea, la malul Mării Negre, în perioada 5-8 iulie. Artistul ajunge pentru prima dată pe litoralul românesc, dar a fost prezent până acum la fiecare ediție a festivalului Untold. Show-ul său este prevăzut să se desfășoare odată cu răsăritul soarelui.

Informaţii complete despre festival găsiţi pe site-ul oficial Neversea 2018.

CITEȘTE ȘI

FOTOREPORTAJ/ Cele mai exotice coafuri de la Neversea 2018. Festival de hairstyling pe Plaja Modern


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Close
Închide
  Close