Mergi direct la conținut »
Cum reacționează Beyonce când o altă femeie îl atinge pe Jay-Z
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum reacționează Beyonce când o altă femeie îl atinge pe Jay-Z

Cum reacționează Beyonce când o altă femeie îl atinge pe Jay-Z. Dacă o femeie pune mâna pe Jay-Z, ea va trebui să dea socoteală soției lui, Beyonce. O întâmplare povestită de Tiffany Haddish dezvăluie adevărata față a câtăreței când cineva încearcă să-i strice căsnicia.

Într-un nou episod al emisiunii ”Necenzurat”, Tiffany Haddis a povestit că la o petrecere a văzut o scenă care a șocat-o: o altă femeie a încercat să-l atingă mai mult decât ar trebui pe Jay Z în timp ce Beyonce se afla la o masă din apropiere, transmite eonline.com.

În timpul petrecerii, femeia misterioasă s-a apropiat de rapperul american și i-a pus mâna pe piept, iar în momentul acela Beyonce a sărit ca arsă.

”S-a ridicat în picioare și s-a uitat urât la rivala sa: corpul ei a zis auntunci ”ia-ți mâinile de pe pieptul bărbatului meu””, a povestit prezentatoarea americană.

Tiffany Hadish a mai povestit femeia care s-a atins de Jay-Z s-a îndepărtat imediat, iar câtăreața s-a așezat înapoi la masă.

În ultimul său album, Jay Z recunoaște că i-a fost infidel lui Beyonce

Jay Z recunoaște că i-a fost fidel lui Beyonce și vorbește deschis despre relația pe care o are cu soția sa care a născut recent gemeni.

Versurile celui mai nou album al rapperului Jay Z, ”4:44” vorbesc despre infidelitățile comise de acesta de când este cu soția sa, despre nașterea gemenilor săi și despre filmul Moonlight, premiat cu Oscar pentru cel mai bun film anul acesta.

În melodia ”Kill Jay Z” rapperul care a fost recent inclus în Songwriters Hall of Fame, spune că a fost aproape de a păți ca Eric Benet și să o piardă pe cea mai tare fată din lume. El face trimitere la solistul R&B Eric Benet care a divorțat de actrița Halle Berry după ce a recunoscut că a înșelat-o. Benet a răspuns imediat pe Twitter spunând că actuala sa soție este ”the baddest girl in the world” (n.r. Cea mai tare fată din lume).

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

De altfel piesa „Kill Jay Z” pare a fi o scrisoare prin care rapperul își cere scuze soției sale pentru că a fost infidel și spune că a fost nevoie de fiica sa Blue Ivy pentru a încețelege anumite lucruri. ”La ce e bun un menage a tois când ai un suflet geamăn./ ai risca asta pentru Blue?”. El mai spune că a fost nevoie de venirea pe lume a gemenilor pentru a crede în miracole. . ”A fost nevoie de aceşti gemeni ca să încep să cred în miracole. Mi-a luat prea mult timp să compun acest cântec. Nu te merit”, mai arată versurile rapperului.

 

Close
Închide
  Close