Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Irina Rimes suferă de dorul părinților. “Fac un efort și o dată pe lună ajung în Republica Moldova”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Irina Rimes suferă de dorul părinților. “Fac un efort și o dată pe lună ajung în Republica Moldova”

VIDEO/ Irina Rimes suferă de dorul părinților. “Fac un efort și o dată pe lună ajung în Republica Moldova”

Stabilită de vreo șase ani în România, Irina Rimes duce dorul rudelor sale, rămase în localitatea natală din Republica Moldova. Cântăreața, jurat-antrenor la emisiunea “Vocea României” de la PRO TV, își face lunar timp pentru a-și vizita familia, în ciuda programului încărcat.

De Ana Maria Păsat,

Irina Rimes s-a născut în raionul Florești din Republica Moldova și s-a mutat în România în urmă cu șase ani. După ce a dat lovitura în țara natală, bifând finala show-ului “Fabrica de staruri”, artista a considerat că este timpul să facă pasul cel mare și să se mute la București. A lăsat în urmă locurile în care a crescut, trezindu-se într-un oraș mult mai mare și aglomerat, care inițial a speriat-o.

Tânăra din Moldova a fost însă conștientă că doar prin sacrificii poate ajunge acolo unde și-a propus. Și a reușit poate mai repede decât se aștepta.

“La mine drumul până acolo sus a durat doar doi ani, mult mai puțin decât la alții”, ne-a mărturisit ea.

«Sunt cei mai importanți oameni din viața mea»

Se spune că dorul se mai ostoiește cu timpul, dar Irina nu s-a obișnuit nici acum cu depărtarea de părinți, Valentina și Tudor Rimes, și de fratele ei mai mic, Vitali. Din acest motiv, își face timp lunar să-i viziteze.

“Fac un efort și o dată pe lună ajung în Moldova. Pentru că acasă e acasă, iar mama e mama. La fel, tata și fratele meu sunt cei mai importanți oameni din viața mea. Iar dacă lor nu le acord atenție, care sunt valorile mele?”, a mai spus artista pentru Libertatea.

Vrea să-i aducă în București

Irina și-a propus chiar să cumpere un apartament în București pentru rudele sale, pentru ca acestea să-i fie alături. Banii nu-i lipsesc, însă există un obstacol în împlinirea acestui vis al vedetei: celor dragi ei, mai ales fratelui său, le este greu să se rupă de origini…

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Marina Almășan scrie cărți cu viteza… zborului de avion! Îi ia mai mult să strângă bani ca să le publice

Close
Închide
  Close