De Denisa Macovei,

Matteo se bucură de mare succes pe plan internațional, fiind văzut ca un zeu de asiatici, care îi cer insistent să susțină cât mai multe concerte în țările lor.

N-am învățat chineza, dar fanii mei de acolo mă înțeleg, pentru că este o limbă foarte grea, în schimb, sunt prezent acolo și pe rețelele lor de socializare. Se măresc fan cluburile pe zi ce trece. Recent, am primit o fotografie de la casa noastră de discuri cu niște fani care aveau postere și spuneau că abia ne așteaptă în China. Fanii asiatici pot spune că sunt fanatici, în sensul bun al cuvântului. Dar am observat că, în ultima vreme, și românii sunt ceva mai entuziasmați să-și susțină artistul preferat”, ne-a declarat Matteo. Simțind atracția publicului asiatic pentru piesele lui, Matteo s-a concentrat pe compus:

“Telefonul meu e un mic studio, doar un microfon îmi mai trebuie. Am și făcut o piesă pe telefon, urmează să o lansăm. Înregistrez pe telefon, dar avantajul meu este că eu țin minte note muzicale, țin minte linii vocale”, ne-a mai declarat Matteo.  

VIDEO: Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Se înrudesc! Ilinca Vandici va fi nașa fiicei lui Matteo

Emoționat la gândul că va fi tată de fată, Matteo a-ncurcat termenii! Spune că-și tatuează… o frescă!

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres