Mergi direct la conținut »
Richard Gere a devenit din nou tată, la 69 de ani. Soția actorului, Alejandra, a născut un băieţel
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Richard Gere a devenit din nou tată, la 69 de ani. Soția actorului, Alejandra, a născut un băieţel

Richard Gere a devenit din nou tată, la 69 de ani. Soția actorului, Alejandra, a născut un băieţel

Actorul Richard Gere și soţia sa, Alejandra Silva, 35 de ani, au devenit părinţii unui băieţel. Copilul a venit pe lume la sfârşitul săptămânii trecute la New York.

Richard Gere s-a căsătorit cu Alejandra Silva la începutul anului 2018. Evenimentul a fost unul intim, la care au participat câțiva prieteni și rude. Cei doi sunt împreună de cinci ani.

Ambii au mai fost căsătoriți și au doi băieți din relațiile anterioare. Actorul mai are un fiu în vârstă de 19 ani, Homer James Jigme, din căsătoria cu fosta sa soţie Carey Lowell, iar Alejandra mai are un băiat în vârstă de 6 ani din relaţia cu fostul soţ, Govind Friedland.

Alejandra este o femeie de afaceri, originară din Galicia, pe care actorul a cunoscut-o în oraşul italian Positano. În 2015, Richard Gere a venit însoţit de Alejandra Silva la premiera la Madrid a filmului ‘Time out of Mind’.

Richard Gere a devenit cunoscut pentru roluri care i-au adus faimă precum „Ofiţer şi gentleman” („An Officer and a Gentleman”), „Frumuşica” („Pretty Woman”) şi „De bună voie şi nesilită de nimeni” („Runaway Bride”), în care a jucat alături de Julia Roberts.

FOTO EPA


Ioana Filimon de la „Ferma” a refuzat un actor celebru din „Prison Break”! „Nu m-a interesat oferta lui”


 

Close
Închide
  Close