Mergi direct la conținut »
Adela Popescu își alăptează bebelușul în culise, la teatru. „După spectacol mă grăbesc acasă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adela Popescu își alăptează bebelușul în culise, la teatru. „După spectacol mă grăbesc acasă”

Adela Popescu își alăptează bebelușul în culise, la teatru. „După spectacol mă grăbesc acasă”

Chiar dacă este mamă a doi copii, Adela Popescu  se menține în continuare activă. Recent, soția lui  Radu Vâlcan a reînceput activitatea la teatru. Pentru că duminică seară juca în piesa “Haimanaua”, la Sala Dalles, ea a fost nevoită să îl alăpteze pe mezinul familiei, Andrei, în culise.

Adela Popescu îl alăptează încă  pe Andrei, cel de-al doilea băiețel. „O să revin în toamnă, aşa că el va fi deja la diversificare şi nu va mai fi alăptat tot timpul. Acum e alăptat exclusiv şi la două ore i se face foame. Am venit aici, la Sala Dalles, am repetat, apoi a venit soţul meu, Radu, cu bebeluşul şi i-am dat să mănânce, apoi au plecat acasă. Iar după spectacol mă grăbesc spre casă ca să-l alăptez din nou”, a declarat Adela Popescu, pentru click.ro.

Recent, Adela Popescu a povestit pe blogul personal, despre problemele pe care le-a avut, după ce a născut pentru a doua oară. Se pare că Alexandru a avut câteva accese de gelozie, moment în care părinții lui au încercat să găsească soluția perfectă.

Citește și

Contabilitatea mafiei: cum își trăgea Vlad Cosma din „Sfânta treime” a profitului companiilor care primeau lucrări de la Consiliul Județean condus de tatăl său!

 

Close
Închide
  Close