Mergi direct la conținut »
Adriana Bahmuțeanu a făcut testul antidrog. Care este motivul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Adriana Bahmuțeanu a făcut testul antidrog. Care este motivul

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu a anunțat că a făcut testul antidrog. Ea a decis să facă acest lucru după ce a fost acuzată de fostul său partener de viață, Silviu Prigoană, că se află sub influența substanțelor interzise. Cei doi se află în plin scandal din cauza celor doi copii pe care îi au împreună.

Adriana Bahmuțeanu s-a supus unui test antidrog, după cum a anunțat pe contul său de socializare. Ea a afirmat că acesta a ieșit negativ, însă rezultatul oficial îl va primi săpămâna viitoare, luni.

„Stați liniștiți! Am făcut testul antidrog și a ieșit bineînțeles, negativ! Rezultatul oficial îl voi primi luni, cu „ștampila pe timbru”. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!!!„, a scris vedeta.

Bahmuțeanu a decis să facă testul, după ce a fost acuzată de Silviu Prigoană, la o emisiune TV, că se afla sub influența drogurilor.

„Am spus aseară că Adriana e drogată în sensul filmărilor pe care ți le-am trimis. Adică dacă nu era drogată, ca să aibă circumstanțe atenuate, înseamnă că are o problemă psihică. Dacă ești drogat, am înțeles, ai avut un moment de decădere psihică, asta e, dar în momentul în care tu ești un om normal, nu ești drogat, nu ești băut, nu ai nicio problemă, înseamnă că ai o problemă psihică. Asta încerc să explic la lume, că o mamă care își iubește copiii și ea e permisivă și îi lasă pe copii să facă ce vor ei, nu e niciun fel de problemă. Dacă fac ceva, de exemplu, sparg o vază, să-i legi de mâini și de picioare și să-i bați, ai o problemă tu. Păi ori ești permisiv până la capăt, ori nu mai ești permisiv. Și dacă ai luat decizia asta, să-i legi, s-i maltratezi… înseamnă că ai o problemă pshică dacă nu erai drogată”, a afirmat Silviu Prigoană la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, zilele trecute.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

„Aștept cu mare drag să mă dea în judecată și doamna Bahmuțeanu dacă nu a folosit droguri se poate demonstra în firul de păr, în firul de păr rămâne șase luni substanța respectivă”, a mai spus omul de afaceri.

Adriana Bahmuțeanu este o cunoscută moderatoare de televiziune din România. În plan personal,  Adriana Bahmuțeanu se ocupă îndeaproape de cei doi copii ai săi, Maximus și Eduard. Băieții sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuțeanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoană.


Citește și: 

Previziuni Urania pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Lună Plină în Leu

 

Close
Închide
  Close