Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Soarele și Mercur vor intra în zodia Vărsătorului. Lună Plină în Leu. Citește previziunile pentru toate zodiile!

Berbec

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, unii pot face scurte deplasări sau se pot afla în cursul unei călătorii. Mesaje legate de evenimentele în derulare în timpul serii anterioare și a acestei nopții. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, preocupări mai mult sau mai puțin plictisitoare dar necesare în gospodărie. Stres provenind de la relațiile cu rudele apropiate (părinți) care îi pot acapara, extenua sau constrânge să-și asume activități ce decurg din datoriile morale sau obligațiile de familie. În ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și le va permite Berbecilor, timp de o lună, de acum încolo, să întâlnească persoane interesante, să participe la evenimente care să le suscite interesul, să treacă prin experiențe de viață incitante, să aibă inițiative interesante pe care să le pună în aplicare împreună cu unul sau mai mulți prieteni. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, dorință de a face mișcare (antrenamente, activități sportive de agrement, de întreținere sau profesioniste). În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu care va intensifica dorința nativilor de a se destinde prin petreceri active (dans, jocuri, participare la manifestări colective), cheful de aventuri și trăiri intense în plan senzual sau sexual. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, revenirea la sarcinile de serviciu cu mai multă dedicare sau simț al datoriei. Discrete disfuncții digestive. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., și le va permite să afle lucruri noi, surprinzătoare în legătură cu unele persoane din cercul lor de apropiați ori să aibă dialoguri interesante și utile lor. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, relații parteneriale delicate, fragile, schimbătoare sau ambigui.

Taur

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, „gânduri de noapte”, calcule și analize legate de situația lor financiară. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, fel de a se exprima prudent, dorință de a afla dar și de a verifica informațiile primite, moment bun pentru studiu individual și acumulare de cunoștințe, pentru memorizare și recapitulări. Lipsă de entuziasm față de deplasările pe care ar trebui să le facă din varii motive (stare organică neprielnică, alte priorități, oboseală accentuală, condiții climaterice neprielnice). Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și le va deschide nebănuite oportunități de salt profesional, de recuperare a imaginii publice ori de afirmare și/sau debut spectaculos. Momente speciale în carieră. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, preocupări domestice intense motivate de o circumstanță personală care îi obligă să fie fermi în decizii și implicați în rezolvarea rapidă și fără echivoc a situațiilor ivite în prejma zilei de 21 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, context astral care va accentua o chestiune de orgoliu sau de vanitate în atitudinea lor față de averea, patrimoniul și familia din care provin. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, etapă mult mai calmă, cu trăiri temperate prin autocontrol și capacitate de a se detașa de factorii subiectivi (emoții, ecou afectiv, plăcere, etc.). Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., permițând o bună circulație a informațiilor și comentariilor legate de persoana lor sau de activitatea depusă (competență, stil, succes, eficiență). Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, Taurii vor fi obligați să adopte o atitudine moderată, dublată de diplomație și răbdare la locul de muncă.

Gemeni

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, preocupările curente le-ar putea acapara gândurile, obligându-i să mediteze, în liniștea nopții, la cauzele ori soluțiile posibile. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, nevoia de a-și revizui un plan de cheltuieli, cumpărături, investiții în funcțiile de evoluția situației lor financiare de ultim moment. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului ceea ce va avea un efect pozitiv, timp de o lună, asupra mentalului lor. În mod normal, Gemenii ar trebui să gândească bine, să fie receptivi la informațiile care-i privesc, să-și lărgească universul de cunoaștere și să desfășoare proiecte profesionale sau de viață pline de curaj. Spiritul novator, imaginația și fantezia vor da nerv și originalitate demersurilor lor. În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu, eveniment care își va pune amprenta pe axa celor două case ale comunicării, ale învățării sau ale pregătirii școlare și/sau universitare, ale perfecționării profesionale, generând cadre noi de viață și acțiune care să le permită să facă schimbările dorite, să progreseze ori să-și regăsească încrederea în sine. Moment al curajului, al speranței, care îi va susține în demersurile lor, mai ales pe cei tineri. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, activitate de rutină în casă și în familie. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c. El va contribui la un schimb interesant de idei, opinii și informații ori la o lărgire a orizontului în contextul unor evenimente speciale menite să-i pună în valoarea sau să-i motiveze. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, stări interioare relaxate, disponibilitate spre divertisment și distracții ușoare care să nu-i solicite prea mult fizic, organic sau sufletește.

Citește previziunile URANIA pentru restul zodiilor

BOMBA ANULUI în Liga 1: o campioană trebuie exclusă! A recunoscut că s-a DOPAT, iar consecințele sunt dramatice!
PARTENERI - GSP.RO
BOMBA ANULUI în Liga 1: o campioană trebuie exclusă! A recunoscut că s-a DOPAT, iar consecințele sunt dramatice!
Horoscop 26 ianuarie 2021. Peștii se văd puși în situația de a lua decizii dure, acum doar în forul lor interior
HOROSCOP
Horoscop 26 ianuarie 2021. Peștii se văd puși în situația de a lua decizii dure, acum doar în forul lor interior
Lovitura primită de gigantul WhatsApp de la Poliția din Constanța. Cetățenii au fost avertizați
Știrileprotv.ro
Lovitura primită de gigantul WhatsApp de la Poliția din Constanța. Cetățenii au fost avertizați
ŞOC! Băiatul care a prevestit pandemia anunţă o nouă TRAGEDIE pentru omenire. Ce urmează să se întâmple între decembrie 2020 şi martie 2021
Telekomsport
ŞOC! Băiatul care a prevestit pandemia anunţă o nouă TRAGEDIE pentru omenire. Ce urmează să se întâmple între decembrie 2020 şi martie 2021
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)
PUBLICITATE
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)