Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Adriana Bahmuțeanu și-a dus copiii în vacanță la unul dintre cei mai cunoscuți bucătari. „Îl știu de peste 20 de ani” | FOTO

Vedeta de televiiune Adriana Bahmuțeanu și-a dus cei doi băieți în vacanță la unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, celebrul Gheorg.

De Dana Aramă,

 

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu se ocupă îndeaproape de cei doi copii ai săi, Maximus și Eduard. Băieții sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuțeanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoană.

Cum cei doi băieți sunt încă în vacanță, Adriana Bahmuțeanu a profitat de acest lucru pentru a-i duce pe Maximus și Eduard într-o excursie departe de agitația din Capitală. Vedeta a mers cu cei doi copii la Gheorg, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, cu care este prietenă de foarte mulți ani. Gheorg, care s-a făcut remarcat după ce a colaborat cu Teo Trandafir la o emisiune pe care aceasta o avea la Pro TV, se ocupă acum în afaceri, în comuna 1 Decembrie, din apropiere de București.

 

 

Cei doi băieți ai Adrianei Bahmuțeanu s-au simțit de minune în natură.

„A devenit deja un obicei ca în fiecare vară să mergem pe malul Argeșului cu „Nenea Gheorg”, bunul meu prieten pe care îl știu de peste 20 de ani!!! Azi am petrecut împreună o zi superbă în natura sălbatică, plină de aventură, iar copiii au fost extrem de încântați!!!
Mulțumesc pentru excursie, prieten drag, să ne vedem în acelasi loc și la anul!!!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.


Citește și: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro


 

Close
Închide
  Close