Mergi direct la conținut »
Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu fostul soț. „Mi se pare mult mai productiv”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu fostul soț. „Mi se pare mult mai productiv”

Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu fostul soț. „Mi se pare mult mai productiv”

După ce recent și-au adus din nou acuzații grave unul altuia, Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu fostul soț și să ajungă la o înțelegere în privința celor doi băieți ai lor. Prezentatoarea tv este de părere că că ar trebui să discute civilizat cu tatăl copiilor săi.

„Eu vreau să ies din povestea asta de tot. Nu am nimic de împărţit cu fostul. Să fie sănătos. Nu înţeleg de de doi oameni care au avut la un moment dat o poveste de trăit împreună, dacă se despart, trebuie să continue să se hârâie ani de zile.

Eu aş vrea să discut cu el, dacă m-ar suna. Eu sunt blocată pe telefonul lui. E urât! E o chestie d-aia: n-ai trecut de 15 ani. Răspunde, vorbeşte civilizat. Mi se pare mult mai productiv. (…) De fiecare dată m-am întors pentru că simţeam că mai este ceva de spus Mi-am dat seama apoi că oamenii nu se schimbă, că situaţiile nu se schimbă. Un lucru important într-o relaţie e ca amândoi să fie egali. Am pus punct. Cred că ar fi cazul acum să înţelegem că este mult mai bine să discutăm civilizat decât să discutăm pe la TV.  Dacă ambii copii ne-ar fi văzut că vorbim ar fi trecut altfel peste etape. Gândiţi-vă că acum nu li se permite să vorbească cu mine la telefon. Sunt la el. Mi se pare foarte aiurea. I-am văzut pe copii la mall la o cafenea, au fost foarte reci. Era şi el acolo. A stat la altă masă. Copiii erau puţin timoraţi”, a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

La începutul anului acesta, Silviu Prigoană a fost din nou în scandal cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul și-a reclamat fosta consoartă la poliție, după ce aceasta l-ar fi legat de picioare pe unul dintre copiii lor. Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă marți seară în cadrul emisiunii de la Antena 1, pentru a dezbate subiectul.

Citește și

VIDEO | Emilia Popescu n-a mai primit un rol pe marile ecrane de 27 de ani! „În ’92, filmul a încheiat colaborarea cu mine”

 

Close
Închide
  Close