Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Ionuț Dolănescu l-a detronat pe Ștefan Hrușcă! Prestează din greu jumătate de an, ca să petreacă ierni liniștite acasă, în Florida
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Ionuț Dolănescu l-a detronat pe Ștefan Hrușcă! Prestează din greu jumătate de an, ca să petreacă ierni liniștite acasă, în Florida

Ștefan Hrușcă nu se mai simte rușinat pentru că este acuzat de faptul că ”dezgroapă” lerul doar în luna decembrie, când umple pușculița după un an de ”hibernare” în Canada. Asta pentru că se pare că artistul a dat exemplu bun. Ionuț Dolănescu face bani cu sacul jumătate de an în România pentru a petrece ierni calde, pline de confort acasă, în Orlando (SUA). Ba mai mult, Dolănesc l-a detronat pe Hrușcă și la câștigurile financiare. 

De Florian Gheorghe,

Din primăvară și până-n toamnă, Ionuț Dolănescu, soția sa Doinița și mama lui, Maria Ciobanu (care ofiricla s-a pensionat anul trecut) nu ratează nicio sărbătoare locală din țară. Acolo, cei trei fac bani buni pentru zile albe, în SUA, acolo unde locuiesc. Ionuț Dolănescu (45 ani) locuiește în Florida, iar Maria Ciobanu (80 ani) în California.

Ionuț și sa familie se află la ora bilanțului și se pregătesc să părăsească România la începutul lunii octombrie, urmând să vină, de peste Ocean, Ștefan Hrușcă, artistul care are o atâta grabă și poftă de colindat contracost, încât începe să presteze încă din luna noiembrie.

Americanul Ionuț Dolănescu l-a detronat pe canadianul Hrușcă la făcut bani în România

Apetitul lor pentru cântat în România pe perioade limitate are miză bănoasă serioasă, căci fiecare câștigă cât alți colegi de breaslă în tot anul.  Cum ”Leru-i ler”, dar pe bani buni, Hruscă a făcut în iernile trecute și 100.000 euro, bani tocmai buni de pus sub bradul său de Crăciun din Canada, de asemenea familia Dolănescu care trece cu mult peste suma asta în perioada stat în România.

Spre deosebire de Ștefan Hrușcă (folkistul plecat de 25 de ani împreună cu familia sa din țară și care 10 luni pe an este într-un ”concediu” în Canada), Ionuț Dolănescu doinește și în Statele Unite, unde pregătește, în luna octombrie, un lung turneu alături de basarabeanul Nicolae Botgros (Detroit, Chicago, Ohio, Philadelphia, New York, Washington).

 

Close
Închide
  Close