MENIU CAUTĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre copiii ei. „Îmi place că am mulți”

Distribuie

Impresara Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre cei patru copii ai familiei pe care o are cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre copiii săi. Ea a vorbit despre petrecerea de 18 ani pe care i-a organizat-o fiicei sale mai mici, Sarah, dar și despre ceilalți moștenitori ai săi.

„O ținem tot într-o petrecere, pentru că asta e luna în care toți copiii mei își aniversează ziua de naștere. Sarah, cea mică, a împlinit 18 ani. Și am făcut o petrecere pe care eu nu am înțeles-o, dar a trebuit să o accept. Păi nu înțeleg cum petrecerea începe la 12:30 noaptea și mama nu are voie la club, pentru că: „mama mi-e rușine dacă ai veni tu în club, ce zic ceilalți copii”. Pe vremea mea, la ora zece și jumătate se termina petrecerea. Și era cu rugăminți: mai lasă-mă zece minute… Invitații nici nu vin la 12, vin la 1:00 că așa e la români. Și atunci n-am înțeles mare lucru din petrecere.

Am stat, am stat, am stat, la 1:00 mi se închideau ochii pe la masă, nu la club, că la club n-am avut voie că, deh, se făcea de râs. Am stat lângă, la o masă pe terasă. Și pe urmă, când am văzut că s-au strâns, am rugat-o pe Rebecca, fata cea mare, și pe Luca, băiatul cel mare, vă rog să fiți… Am început cu băbisme: n-ai voie să bei, n-ai voie să…, nu-ți lași paharul din mână, de ale mele, și am plecat. Și cică ei s-au distrat extraordinar, că pe la patru și jumătate au venit acasă.
… Stau și mă uit la ei și Doamne, ce mari! Sarah are 1,86, Rebecca are 1,80, Luca și el crește, zici că îl ud la rădăcină…

Și ăla mic crește, nici el nu mă mai lasă să-l pup. Cresc și n-ai ce să faci. Atât de mândră am fost zilele trecute de toți când i-am văzut că își purtau de grijă unul altuia. Mi se pare wow. Acum ne pregătim că Reghe Jr. face 10 ani. Are 25 de invitați, echipa lui de fotbal. Cu Bebe e mai ușor încă. Dar sunt cuminți toți…”, a declarat Anamaria Prodan.

„… Am avut o zi vacanță, la mare. Prima oară când am plecat cu toții ei. Ei mă relaxează, chiar și când se bat, se împing. Îmi place că am mulți. cea mică s-a accidentat la mână și a avut operație și am stat toți. E greu să ne strângem toți. Acum suntem în America, Italia, Abu Dhabi, România. Începe noul sezon Gospodar fără pereche, am făcut și mai mulți kilometri. Sunt norocoasă că am vizitat țara asta în lung și în lat. E de vis țara asta. Începe noul sezon în septembrie. O să fie o bucurie și o fericire pe final. Sunt super mulțumită de fermieri și de fete…”, a mai spus impresara.


„Trebuie să mă duc cu Rebecca să vedem unde să luăm o casă. Trebuie să ducem muncă de lămurire. Mă duc în Italia să luăm casa, să scap și de ea. După care filmez…”, a încheiat ea.

Anamaria Prodan este cunoscută ca impresară, dar și ca vedetă de televiziune. Este prezentatoarea show-ului Gospodar fără pereche, difuzat de Pro TVEste căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, acesta fiind cel de-al doilea soț al său.Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț,  Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani în urmă, Anamaria Prodan și familia sa au fost protagoniștii unui reality show care a prins foarte bine la public.


Citește și: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Citește mai multe despre Copii, dezvaluiri și Familie pe Libertatea.

Comentarii