Mergi direct la conținut »
Băiatul lui Laurențiu Reghecampf este îndrăgostit lulea. Cum arată fata cu care iubește | FOTO Galerie foto
3imagini
Sport Libertatea > Sport > Băiatul lui Laurențiu Reghecampf este îndrăgostit lulea. Cum arată fata cu care iubește | FOTO

Băiatul lui Laurențiu Reghecampf este îndrăgostit lulea. Cum arată fata cu care iubește | FOTO

Luca, băiatul lui antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf din prima căsnicie, este îndtrăgostit.

De Dana Aramă,

Luca este primul copil al antrenorului Laurențiu Reghecampf, din primul mariaj al acestuia. Antrenorul mai are un băiat, Laurențiu Reghecampf, din mariajul cu impresara Anamaria Prodan, care îl tratează pe Luca ca pe propriul ei copil, nefăcând nicio diferență între acesta și copiii ei biologici.

Anamaria Prodan a mai fost și ea căsătorită anterior și are două fete, Sarah și Rebecca.

Luca, fiul biologic al lui Laurențiu Reghecampf, este la vârsta adolescenței și trăiește o poveste de dragoste cu o o tânără brunetă, care arată foarte bine.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Luca a început să posteze imagini cu aceasta, în ipostaze tandre, în timp ce se sărută cu foc sau se îmbrățișează.

Este pentru prima dată când Luca Reghecampf se afișează cu o fată, semn că este ceva serios între ei.

Luca Reghecampf locuiește împreună cu mama lui în Germania, însă vine des în România, aici unde locuiește tatăl lui împreună cu Anamaria Prodan. De o bună perioadă, Laurențiu Reghecampf stă în Abu Dhabi, acolo unde este antrenor la o echipă de fotbal.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: “BNR sprijină politica economică a Guvernului”


 

 
 
Close
Închide