MENIU CAUTĂ
30 Iul. 2018 14:00

Anamaria Prodan s-a pozat în așternuturi. „După o partidă de amor”

Distribuie

Impresara Anamaria Prodan s-a pozat în așternuturi, iar reacțiile prietenilor din mediul online nu au întârziat să apară.

Anamaria Prodan este lipsită de inhibiții și acest lucru este evident și pe conturile sale de pe rețelele de socializare, unde vedeta publică imagini cu ea îmbrăcată sumar sau în așternuturi.

Într-o recentă imagine, Anamaria Prodan apare în pat, fără sutien. Ipostaza în care aceasta s-a fotografiat a stârnit imediat un val de reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.
„După o partidă de amor”, „Fiță să adormi fardată…”, „Ce bine îți vine și cu părul prins în coc”, „Parcă e un bărbat machiat”, i-au spus unii dintre prietenii virtuali.

Anamaria Prodan este cunoscută ca impresară, dar și ca vedetă de televiziune. Este prezentatoarea show-ului Gospodar fără pereche, difuzat de Pro TV. Este căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, acesta fiind cel de-al doilea soț al său.


Citește și: Psihologul Libertatea, despre polițista care și-a împușcat mortal mama, bebelușul și apoi s-a sinucis: „Este vorba fie de o nevroză despresivă Post Partum, fie de o psihoză Post Partum”


 

Citește mai multe despre comentarii, goala, pat și reacții pe Libertatea.

Comentarii