MENIU CAUTĂ

Anamaria Prodan, weekend cu copiii. Ce bine seamănă Luca cu Laurențiu Reghecampf

Distribuie

Anamaria Prodan a petrecut weekend-ul în compania a doi dintre copii ei: una dintre fiicele sale din primul mariaj și băiatul ei vitreg, fiul lui Laurențiu Reghecampf din căsnicia anterioară.

Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț.

Vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut micuțul, din căsnicia antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

În weekend, impresara a petrecut în compania a doi dintre copiii familie: Sarah și Luca. Au ieșit împreună la o terasă, unde s-au simțit foarte bine. deși este fiul ei vitreg, Anamaria Prodan nu face nicio diferență între fiul ei vitreg și copiii ei biologici.
„#îmi iubesc copiii❤️ #anamariaprodan #sarahdumitrescuprodan #lucareghecampf”, a scris vedeta pe o rețea de socializare.

Fanii impresarei s-au bucurat să o vadă pe aceasta în compania a doi dintre copiii ei.  Unii dintre internauți s-au grăbit să-i transmită cât de bine seamănă Luca cu tatăl lui, dar și Sarah cu ea:
„Fata îți seamănă”, „Ce bine seamănă Bebe cu fratele lui… Ana esti o frumoasă!!??”, „Cât de mult seamăna Luca cu tatăl său”.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 11-17 iunie 2018


 

Citește mai multe despre Laurențiu Reghecampf, Copii și tata pe Libertatea.

Comentarii