De Dana Aramă,

 

Andreea Bălan este însărcinată în șapte luni. Vedeta urmează să devină mămică pentru a doua oară peste doar câteva luni. Artista a stabilit că după evenimentele la care va participa de Revelion urmează să intre în concediu prenatal. De asemenea, solista a decis și când va reveni pe scenă după ce va naște.

„Am intrat în luna a şaptea. Încă mă mai mişc,  mă mai mişc şi de Revelion la concerte, apoi gata! Avem emisiuni, apoi avem şi concerte. De Revelion avem cinci evenimente.

Ianuarie, februarie, martie pauză. La începutul lunii aprilie revenim…”, a dezvăluit cântăreața.

Ea a vorbit și despre cum se comportă fiica ei, Ella, de când a aflat că va avea o surioară.

„Prima oară a fost fericită că e o surioară, acum zice: băiat, băiat. Acum nu mai avem ce să facem!”, a spus Andreea Bălan la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena 1.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului trecutCei doi au împreună o fetiță, EllaAndreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a anului viitor.

Citește și: Sentință definitivă: Mega Image plătește 500.000 de lei angajatului călcat cu motostivuitorul!

 

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta
GSP.RO

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta