MENIU CAUTĂ

Andreea Bălan, o mămică mândră. Fetița sa îi calcă pe urme

Distribuie

Andreea Bălan, o mamă mândră. Fetița îi calcă pe urme. Cântăreața Andreea Bălan a devenit mamă, pe 9 octombrie 2016, atunci când a născut-o Ella, fetița pe care o are impreună cu iubitul său, George Burcea.

De atunci, lumea ei s-a schimbat și chiar se gândește și mai departe. Andreea Bălan mai vrea un copil și nu ezită să recunoască acest lucru. Vedeta spune că iubitul ei, George Burcea se implică în creșterea fetiței lor și acest lucru o face fericită. Cei doi se pregătesc de creștinareaEllei , dar și de căsătoria care va avea loc departe de România.

Acum, când știe ”Abia acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii mamă”, are încă un motiv de mândrie și de fericire, pentru că fetița ei îi calcă pe urme.

Artista a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț în care Ella cântă la un mic pian pentru copii. Andreea o încurajează și încearcă să îi insufle dragostea pentru muzică. Căci, vorba aceea, „așchia nu sare departe de trunchi”.

Și acesta nu e singurul moment de bucurie maternă. Andreea Bălan și-a pozat fetița în bucătărie. Ce ține Ella în mână. ”Stă și privește minute în șir”.

Dar, uneori, este și critică la adresa unor părinți. Andreea Bălan sare la gâtul părinților care își duc copiii la concursuri. „Să nu vă mirați mai târziu de ce nu vor avea putere de muncă și succes”

Totuși, în general, cântăreața se simte o femeie împlinită, pe toate planurile, și nu încetează să spună asta tuturor. Andreea Bălan face dezvăluiri despre cele mai intime momente cu fetița ei. „Este cea mai de preț comoară a mea”.

Pe Andreea Bălan o puteți vedea în juriul de la emisiunea Te cunosc de Undeva, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1. Din juriul emisiunii mai fac parte Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Andrei Aradits.

Citește mai multe despre andrei aradits, aurelian temisan și George Burcea pe Libertatea.

Comentarii