MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2017 13:18

Andreea Bălan face dezvăluiri despre cele mai intime momente cu fetița ei. „Este cea mai de preț comoară a mea”

Distribuie

Andreea Bălan face dezvăluiri despre cele mai intime momente cu fetița ei. Artista a vorbit despre ce simte atunci când se află în preajma Ellei.

Andreea Bălan, care a suferit traume în copilărie, a pătruns pe piața muzicală din țara noastră încă de câmnd era o copilă.

A cucerit milioane de fani alături de colega și amica sa, Andreea Antonescu, împreună cu care a format una dintre cele mai de succes trupe din România de după Revoluția din 1989, Andre.

Ulterior, artista a urmat o carieră solo. A avut o relație de mulți ani cu muzicianul Keo, de care s-a separat cu scandal.

Însă a ieșit soarele și pe strada ei din punct de vedere sentimental. L-a întâlnit pe actorul George Burcea, cel împreună cu care are o fetiță, Ella, care a împlinit recent 5 luni de viață.

 

Andreea Bălan face dezvăluiri despre cele mai intime momente cu fetița ei. „Mă minunez”

George Burcea, iubitul Andreei Bălan, alături de fetița lor, Ella

George Burcea, iubitul Andreei Bălan, alături de fetița lor, Ella

Cântăreața, care urmează să se căsătorească cu George Burcea, a vorbit despre momentele cu totul speciale pe care le petrece cu fetița ei, Ella.

„Ador să mă joc cu Ella și să o văd cum descoperă cu mirare și entuziasm tot ceea ce ne înconjoară. Deseori o privesc, mă minunez de cât de repede crește și simt cu tot sufletul, că EA este cea mai de preț comoară a mea. Iubirea de mamă este nemărginita! ❤? #MyEllaMaya”, a afirmat Andreea Bălan.

Comentarii