Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan s-a confesat. "Cu greu am înțeles"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan s-a confesat. "Cu greu am înțeles"

Andreea Bălan s-a confesat. „Cu greu am înțeles”

Andreea Bălan le-a făcut mărturisiri prietenilor ei din mediul virtual. Cântăreața a afirmat că a înțeles cu greu că este nevoie să-și ofere și momente de respiro după fiecare perioada de muncă asiduă.

De Dana Aramă,

La numai două luni după ce a devenit mămică pentru a doua oară, Andreea Bălan a revenit pe scenă. Vedeta a mărturisit, pe contul său de Facebook, că a învățat cu greu că are nevoie să se și odihnească.

„Cu greu am înțeles că trebuie să mă si odihnesc după ce muncesc și să accept timpul în care nu fac nimic, sunt doar eu cu mine și să mă simt bine așa. E foarte important să avem timpul nostru”, a spus cântăreața.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017Cei doi au împreună o fetiță, Ella.

La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook.

În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara MariaVedeta a făcut și primele declarații despre situația prin care a trecut.


Citește și:

DOSARUL REVOLUȚIEI | Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea: „Tu nu m-ai lăsat să-l termin! Acum o să ne termine el pe noi”

Close
Închide
  Close