Mergi direct la conținut »
Andreea Ibacka și-a schimbat culoarea părului, iar noul look o prinde de minune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Ibacka și-a schimbat culoarea părului, iar noul look o prinde de minune

Andreea Ibacka și-a schimbat culoarea părului, iar noul look o prinde de minune

 La începutul lunii decembrie, Andreea Ibacka a devenit pentru prima oară mamă. Soția lui Cabral a născut o fetiță perfect sănătoasă, căruia cei doi nu i-au dezvăluit încă numele. Acum, înainte de sărbători, vedeta a simțit nevoia de o schimbare și le-a arătat fanilor rezultatul.

Andreea Ibacka a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care le arată fanilor cum a ales să se vopsească. „Sunt îndrăgostită de noua mea culoare” a scris Andreea Ibacka, în dreptul postării.

Admiratoarele acesteia au fost curioase să afle dacă și pe perioada sarcinii a apelat la schimbări de look, iar vedeta le-a răspuns fără să stea pe gânduri.  „Nu, noroc cu șuvițele, nu a fost nicio urgență. Dar am înțeles că interdicția se referă doar la primul trimestru de sarcină” a spus Andreea Ibacka.

La scurt timp după ce soția lui a născut, Cabral a publicat prima imagine cu bebelușul „Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sorsa a mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată… Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris Cabral pe reţelele de socializare.

Citește și

VIDEO/ Ileana Șipoteanu și fiica sa, în lacrimi pe scenă. „Și acum îmi vine să-l sun pe tata”

 

Close
Închide
  Close