Mergi direct la conținut »
Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, la restaurant în Istanbul. Imaginea pe care o așteptau toți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, la restaurant în Istanbul. Imaginea pe care o așteptau toți

Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, la restaurant în Istanbul. Imaginea pe care o așteptau toți

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, din nou împreună. De data asta, cei doi, alături de băiețelul lor, au fost surprinși la un restaurant în Istanbul, acolo unde vedeta locuiește împreună cu David, pentru o perioadă de câteva luni.

Aflat în Istanbul, alături de mama lui, David s-a apucat să facă un colaj cu gărgărițe. Andreea Mantea a pus o poză cu David pe Instagram și a dezvăluit ce spunea el în timpul acestei activități.

„Micul meu artist. Lavinia (n.r. sora Andreei Mantea, mătușa lui David) este cea mai mică gărgăriță, este cât un bob de fasole, pentru că ea nu mănâncă și nu s-a făcut mare. Tata este gărgărița cea mai mare pentru că el este cel mai mare și cel mai grăsan! Uriaș”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Cristi Mitrea a comentat imediat. „Mulțumesc! Apreciez! A vrut să spună voinic. Tată fit”, a comentat el. „Da, da! Batman, Batman”, a răspuns Andreea Mantea. „Haioșilor”, a mai spus Cristi Mitrea.

Cristi Mitrea este un cunoscut luptător de MMA. Acesta s-a făcut remarcat în lumea mondenă după ce a început o relație cu prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, pe care a cunoscut-o la show-ul Burlăcița. Din povestea lor de dragoste a rezultat un băiețel, David, de care se ocupă amândoi, chiar dacă sunt despărțiți.

Citește și

Afacerea marijuana! Omul care i-a băgat în Ministerul Sănătății pe afaceriștii din Israel: „Au un buget nelimitat. Venim cu toată expertiza, tot, tot, tot”

Close
Închide
  Close