Mergi direct la conținut »
Gestul care spune tot despre relația dintre Cristi Mitrea și fiul Andreei Mantea. Este impresionant!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gestul care spune tot despre relația dintre Cristi Mitrea și fiul Andreei Mantea. Este impresionant!

Gestul care spune tot despre relația dintre Cristi Mitrea și fiul Andreei Mantea. Este impresionant!

Cristi Mitrea și fiul său, David, au fost surprinși într-un moment de tandrețe. Gestul făcut de micuț spune tot despre relația cu tatăl său.

De Dana Aramă,

Cristi Mitrea este topit după fiul său și al prezentatoarei de televiziune Andreea Mantea. Sportivul are o relație extrem de apropiată cu fiul său, deși după nașterea acestuia a refuzat multă vreme să-l vadă.

Cristi Mitrea și David au fost surprinși într-unul dintre cele mai tandre momete tată-fiu. David stă sprijinit cu capul de mâna tatălui său, de parcă nu ar mai vrea să-i dea drumul vreodată. Imaginea este mai mult decât înduioșătoare.


„Pfff! #Lipicios. #Iubire. # David. # Oameni frumoși. # Mână în mână. #Tată și fiu. # De neprețuit”, a scris Cristi Mitrea în dreptul fotografiei în care apare împreună cu fiul său și al Andreei Mantea.
„O frumusețe de copil bun, mână în mână cu un tată cu suflet de copil blând și bun! Mă bucur pentru minunata relație pe care ai reușit să o ai cu puiul tău! Te felicit!”, „Admir iubirea și relația ta cu cel mic”, „Sunteți perfecți… Toți trei și fiecare în parte, dar mai mult toți trei”, „Când este lângă tati se topește”, „Sper să vă împăcați, tu și Andreea”, sunt mesajele primite de Cristi Mitrea la postarea respectivă.

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă
Recomandări

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă

Într-o altă imagine făcută publică de Cristi Mitrea pe o rețea de socializare, David apare la frizerie. Fanii au remarcat imediat că în imaginea respectivă se vede și mama lui, Andreea Mantea: „Și Andreea în oglindă…”.

 

Cristi Mitrea este un cunoscut luptător de MMA. Acesta s-a făcut remarcat în lumea mondenă după ce a început o relație cu prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, pe care a cunoscut-o la show-ul Burlăcița. Din povestea lor de dragoste a rezultat un băiețel, David, de care se ocupă amândoi, chiar dacă sunt despărțiți.

Citește și: Șoc în fotbalul românesc! Pompiliu Popescu, medicul și confidentul Generației de Aur, a fost operat la plămâni! Suferința doctorului care a „reparat” picioare și a salvat vieți

 

Close
Închide
  Close