Mergi direct la conținut »
Andreea Mantea a intrat în reparații înainte de noua emisiune. “Acum pot să zâmbesc larg”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Mantea a intrat în reparații înainte de noua emisiune. “Acum pot să zâmbesc larg”

Andreea Mantea a intrat în reparații înainte de noua emisiune. “Acum pot să zâmbesc larg”

Andreea Mantea și-a reparat dinții înainte de noua emisiune de la Kanal D, "Te vreau lângă mine", la cârma căreia le-a urmat Gabrielei Cristea și Biancăi Drăgușanu. Bruneta își dorea de mult un zâmbet de Hollywood, iar acum îl are.

De Denisa Macovei,

Andreea Mantea a început noua emisiune cu o schimbare de look

Noul sezon a venit cu suprize pentru Andreea Mantea. Bruneta și-a întâmpinat telespectatorii de la „Te vreau lângă mine” cu o schimbare majoră, mai precis cu un zâmbet de Hollywood. După ce ani buni a fost nevoită să zâmbească timid și a schimbat stomatologii frecvent, încercând tot felul de tratamente, vedeta ne-a povestit că-și pierduse încrederea în faptul că va reuși vreodată să găsească o rezolvare.

„Am avut probleme grave cu dinții. Am stat o perioadă bună de timp prin clinici și mi-am pierdut orice urmă de speranță că voi găsi o soluție bună sau că voi întâlni un medic potrivit. M-a deranjat foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită, dar iată că voiam perfecțiunea”, a spus Andreea care nu știe cum să-i mulțumească medicului care “a salvat-o”.

„Efectiv nu mai speram la o soluție, dar într-o zi  l-am găsit pe medicul Valentin Răducanu. Pe lângă faptul că este profesionist, Valentin a avut multă răbdare cu mine, pentru că nu sunt deloc pacientul perfect. Promit să mă transform în unul și să fac vizite regulate la cabinetul lui”, a mai spus prezentatoarea TV.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Tratamentul brunetei a durat mai bine de o lună, iar medicul a ales fațetarea dinților cu un material de nouă generație, pentru ca vedeta Kanal D să aibă un zâmbet ca la Hollywood. Până să-i pună fațetele, stomatologul a avut însă de lucru pentru a-i îndrepta dantura Andreei și pentru a-i rezolva alte probleme. Andreea a avut câteva probleme majore. Am ales un tratament care să o ajute să zâmbească larg, așa cum îi stă bine. Inițial, a purtat aparat dentar, apoi am folosit fațete dentare ceramice, recunoscute pentru rezistență, durabilitate și calitatea deosebită a esteticii lucrării finale. Rezultatul este vizibil cu ochiul liber”, ne-a explicat medicul.

Andreea Mantea a început noua emisiune cu o schimbare de look


Dacă ești părinte te va interesa asta: Libertatea a aflat de ce 10 opțiuni pe lista de licee sunt prea puține și copilul tău poate rămâne nerepartizat! Peste 20 de opțiuni sunt mult mai sigure!

Close
Închide
  Close