MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 13:37

Ce declarație a făcut Andreea Mantea în prima ei emisiune în locul Biancăi Drăgușanu. „Gata, că încep să plâng! Nu mai pot”

Distribuie

Andreea Mantea a avut luni, 20 august, prima sa apariție în postura de moderatoare a show-ului matrimonial "Te vreau lângă mine", unde a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu.

Andreea Mantea a fost extrem de emoționată în ziua debutului său la emisiunea „Te vreau lângă mine”, de la postul de televiziune Kanal D.

„Gata, că încep să plâng. Jur că plâng. Bună ziua, doamnelor și domnilor. Sunt Andreea mantea și începând de astăzi, în fiecare zi, ne vedem de la ora 13:00 până la ora 15:00… Vine pauza publicitară, să vedeți ce vă fac că m-ați emoționat. Tremur de emoție, nu mai pot. Nu mai pot, nu mai pot. Ei bine, să știți că mă bucur tare mult că mă aflu aici. iată că în viață există și anumite schimbări, schimbări câteodată bune, câteodată rele. Important este cum le primim, cum putem merge înainte, cum le acceptăm.
Eu am acceptat cu bine această propunere de a veni aici, doar că a existat o singură problemă. În fiecare zi din vacanță nu-mi imaginam decât cum o să fie aici, cum o să fie aici, cum o să fie aici. Și frumușel-frumușel, vacanța mi-a fost un pic deranjată să zic așa, pentru că am stat să mă uit pe internet să vă cunosc și eu mai bine.
Am aflat că sunt și persoane serioase, și persoane care au venit aici doar ca să apară la TV, nu ca să își găsească jumatatea. Eu vreau să vă fiu prietenă, vreau să fiu alături de voi, puteți să îmi spuneți absolut orice, puteși avea încredere în mine. Vreau să aveți toată încrederea în mine… Vreau să fiu fericită alături de voi…

Mie îmi plac emisiunile astea în care se vorbește de iubire, în care trebuie să ne cunoaștem viitorul partener, parteneră…
Dacă vreți să mă cunoașteți, să știți că eu sunt foarte drăguță până nu mai sunt.

Lăsând la o parte gluma, să știți că mă bucur foarte mult că mă aflu aici și chiar aș vrea să vă văd pe toți fericiți. Și aș vrea din tot sufletul să vorbiți orice cu mine, să aveți încrede în mine”, a spus Andreea Mantea în ziua debutului la prima sa emisiune „Te vreau lângă mine”.


Citește și: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


 

Citește mai multe despre debut, declaratie și show tv pe Libertatea.

Comentarii