MENIU CAUTĂ

Andreea Marin face dezvăluiri despre fiica sa. „S-au dus vremurile alea”

Distribuie

Andreea Marin a făcut noi dezvăluiri despre fiica sa, Violeta, pe care o iubește enorm de mult.

Vedeta de televiziune Andreea Marin, care are o relație cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, este mama unei fetițe adolescente. Violeta este rezultatul mariajului pe care fosta zână a surprizelor l-a avut cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin, care a vorbit despre eventualitatea de a avea și un al doilea copil, a făcut declarații noi despre fiica sa, Violeta, la o emisiune de televiziune.

„Lucrurile le face fiecare cu mâna lui, iar eu în fiecare zi mă uit cum evoluează fiecare frunzuliţă din grădina mea. Curăţ plantele şi le îngrijesc cu dragoste. Vişinul este plantat de fetiţa mea.

Era mai mare copacul decât ea când l-a plantat. Violeta mă ajută la grădinărit. Pictează obiecte, poţi să transformi ceva vechi în ceva util. Grădina e un mic univers al nostru. Fragi, mure, lămâi… avem o veveriţă şi o hrănim cu ele. Am o magnolie, florile îmi plac foarte mult. Un liliac, mentă… îmi ofer timp să stau în grădină, e ca un colţ de lucru. Îţi iei laptopul şi creezi un birou în mijlocul naturii. Violeta e în partea cealaltă, ai văzut căsuţa din copac…

Ea iese cu copiii cu bicicletele, se distrează. Nu mai cresc cu cheia de gât, s-au dus vremurile alea, dar e mai bine ca un copil să petreacă timp în natură. Copiii stau mult închişi în cutiuţe în ziua de azi şi încerc să o scot în natură.

Copilul îşi urmează părintele ca model. Eu o văd, dacă fac ceva în grădină, poate la început, nu îmi acordă atenţie, dar apoi vine şi face şi ea singură”, a declarat Andreea Marin.


Citește și: VIDEO | Înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru


 

Citește mai multe despre Andreea Marin, Stefan Banica Jr, Declarații și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii