MENIU CAUTĂ
13 Apr. 2018 09:59

Andreea Marin, despre noul său iubit. ”Vrem să rezistăm împreună”

Distribuie

Fosta zână a surprizelor, Andreea Marin, a făcut declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent.

Andreea Marin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste și vorbește deschis despre asta, dar și despre stilul de viață pe care îl are în ultima perioadă, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, filmată chiar în casa vedetei.
Andreea Marin mărturisește că weekend-urile în care se deconecetează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, sunt o necesitate.


”Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă.

Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit”, spune Andreea Marin, care a făcut declarații și despre o eventuală nouă sarcină.


Citește și: VIDEO/ Istoricul Mădălin Hodor, despre Brigada Antiemigrație: ,,Spionajul românesc era a doua Securitate. Efectele au fost dramatice”


 

Citește mai multe despre Andreea Marin, Declarații și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii