MENIU CAUTĂ

Andreea Marin, moment emoționant alături de fiica sa | VIDEO

Distribuie

Andreea Marin s-a filmat alături de fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior, într-un moment plin de emoție.

Andreea Marin își ține fetița, Violeta, departe de ochii lumii. Cu toate acestea, pe contul său de socializare, vedeta a dat publicității o înregistrare emoționantă în care apare alături de aceasta.

În timp ce Andreea Marin promovează unul dintre proiectele sale, Violeta o acompaniază cântând la pian, în intimitatea casei lor.

„Nu există nimic mai relaxant pentru mine decât să îmi ascult fetița cântând la pian. Însă, după acest moment de liniște., am de gând să intru în casele voastre și să lansez campania Nu există nu se poate”, spune Andreea Marin, care radiază de fericire în compania fiicei sale.

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în LibiaAndreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Incendiu de proporții la Catedrala Notre-Dame din Paris! Acoperișul monumentului istoric s-a prăbușit – VIDEO

 

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii